Ontdek Voluit Keto

en ga voor een optimale gezondheid

Geweldig! Je wil prioriteit geven aan je gezondheid en je bent klaar om actie te ondernemen!
Maar waar moet je beginnen?
Jouw situatie is uniek en bepaalt welk traject je het best kan volgen om je gezondheidsdoelen te bereiken.
Ontdek Voluit Keto!

Had je nog geen kennismakingsgesprek ingepland?

Klik dan op onderstaande knop om jouw gesprek vast te leggen.

In dit gesprek bekijken we samen jouw situatie en wordt duidelijk welk Voluit Keto traject het beste bij je past.

 

 

wie heeft keto nodig?

Om die vraag te kunnen beantwoorden, moet je begrijpen hoe je lichaam energie produceert.

Annick Scholliers - Voluit Keto - Hybridemotor - Glucoseverbranding

Elke cel in je lichaam heeft energie nodig om goed te kunnen functioneren. Die energie kan gemaakt worden vanuit glucose (uit koolhydraten) of uit vet.

Je lichaam werkt dus in feite als een luxe hybridewagen.

Als je glucose in je bloed hebt, na het eten van koolhydraten, zal deze altijd eerst worden verbrand. Pas als de glucose is verwerkt, worden de vetten verbrand.

Als je lichaam vlot kan schakelen tussen glucoseverbranding en vetverbranding, dan ben je metabool flexibel. Dat is gezond.

Maar, door een verkeerde voeding en leefstijl kan je metabolisme verstoord geraken. Je luxe hybridewagen schakelt dan niet goed meer. 

In onderstaande afbeelding wordt weergegeven hoe een gezond metabolisme kan verstoord worden en vervolgens weer kan hersteld worden met keto therapie. Start bij de groene pijl!

Annick Scholliers - Voluit Keto - Hoe je metabolisme weer herstellen

Op weg naar een gezonde leefstijl... ontdek de Voluit Keto trajecten

Annick Scholliers - voluit keto - aanbod - tabel

Disclaimer: De doelen die in dit aanbod worden vermeld, zijn resultaten die typisch mogen worden verwacht bij het volgen van het beschreven traject. Het behalen van deze resultaten is echter afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de juiste opvolging van het voedingsadvies, individuele inzet, genetische variabiliteit en persoonlijke omstandigheden. Daarom kunnen de daadwerkelijke resultaten variëren van persoon tot persoon.


Welk Keto traject is jou op het lijf geschreven?

Ga je voor een Complete Reset of neem je een Kickstart naar een gezonde leefstijl?

 

Complete reset

Een koolhydraatarm, ketogeen eetpatroon, om je metabolisme een verjongingskuur te geven.

Voluit Keto Trajecten Annick Scholliers -Trajecten - Koolhydraatarm

In eerste instantie leer je koolhydraatbeperkt en glutenvrij te eten (transitie fase). Je vervangt bewerkte, ziekmakende voeding door natuurlijke, helende voeding. Daardoor wordt het helingsproces alvast ingezet. Met dit koolhydraatbeperkte, glutenvrije eetpatroon zet je al een grote stap naar een betere gezondheid.

In tweede instantie leer je koolhydraatarm te eten (keto therapie fase). Je geeft daarmee je koolhydraatverbranding een tijdje vakantie om te herstellen. Je cellen worden dan aangezet om de vetverbranding te maximaliseren. Dit koolhydraatarm eetpatroon boost je gezondheid door:

Hormonale verschuivingen, veroorzaakt door langdurig overmatig koolhydraatgebruik, weer te herstellen

Lichaamsvetten te verbranden

Mitochondriën, de batterijen van je lichaamscellen, te vernieuwen

(Laaggradige) ontstekingen tegen te gaan

Voor wie is dit het optimale traject om een gezonde leefstijl te bereiken?

Mensen die te maken hebben met gevorderde insulineresistentie en gerelateerde aandoeningen, zijn best geholpen met deze complete aanpak.

Kickstart

Een koolhydraatbeperkt eetpatroon om je gezondheid te verbeteren en in stand te houden.

Voluit Keto Trajecten - Annick Scholliers - Trajecten - Koolhydraat beperkt

Voor sommige mensen is koolhydraatbeperkt, glutenvrij eten al voldoende om weer op het juiste spoor te geraken met hun gezondheid.

Voor wie is dit het optimale traject om een gezonde leefstijl te bereiken?

De ervaring leert dat dit traject al aanzienlijke voordelen geeft bij mensen met spijsverterings- en darmproblemen. Indien er geen of slechts beginnende insulineresistentie aanwezig is, is deze aanpak een prima optie.

Merk je tijdens dit kickstart traject toch dat je interesse in keto therapie groeit, dan bestaat de mogelijkheid om de VOLUIT KETO – UPGRADE te nemen en alsnog het complete traject te volgen.

Carine volgde het COMPLETE RESET traject

Annick Scholliers - Voluit Keto - Testimonials CdB
Carine D.B.

Begin juli 2022 ben ik voor het eerst bij Annick langsgegaan om mijn problemen aan te pakken met diabetes type 2 en hypertensie wegens overgewicht.
In de daarop volgende weken legde Annick me uit hoe mijn lichaam werkt, hoe ziekmakend suikers en koolhydraten zijn en wat de positieve gevolgen van keto voor mijn bloedwaarden, mijn energie, mijn brein, enz. zijn.

Annick is een bron van kennis en een échte inspiratie! En de resultaten zijn fantastisch. Na 7 maanden zijn de resultaten van mijn bloedtest schitterend: HbA1c ging van 8.0 naar 5.8, HOMA 2 IR van 6.4 naar 1.4. Geen diabetes, hoge bloeddruk en depressie-medicatie meer!
Ook mijn cholesterolwaarden verbeteren; dus de mythe over keto dat vet de cholesterol zou verhogen is niet correct: HDL van 42 naar 51, triglyceriden van 338 naar 89 en LDL van 132 naar 89! 
En ondertussen ben ik ook nog vermagerd; overgewicht is een gevolg van een slechte levensstijl en keto zorgt ervoor dat ik terug gezond word en dus ook als leuk gevolg, dat ik vermager, 8 kg tot nu toe. Ik heb ook veel meer energie, geen zin in snacken meer.

Ik zie mezelf graag in de spiegel.  "Keto is a lifestyle!"

Mag je dan nooit meer koolhydraten eten?

Natuurlijk mag dat nog wel eens.

Beide trajecten eindigen met een leefstijlfase, waarin je je nieuwe eetpatroon leert verankeren in je leefstijl. Want constant strikt keto of koolhydraatbeperkt eten is niet noodzakelijk om gezond te blijven.

In deze fase leer je hoe je toch eens koolhydraten kan eten zonder te hervallen in oude eetgewoonten.

Op restaurant gaan, op reis gaan, een feest vieren... het is allemaal perfect mogelijk met deze leefstijl.

Annick Scholliers - voluit keto - een keto leefstijl is haalbaar ook op reis en op restaurant

een grondige aanpak voor een blijvend resultaat.

Stap voor stap leer je begrijpen hoe je lichaam in de problemen kwam en hoe je er weer uit komt. Elke stap is wetenschappelijk onderbouwd en wordt simpel uitgelegd.
Het doel is om duidelijkheid te bieden en je eenvoudige, haalbare principes aan te reiken die je gezondheid ten goede komen. Hierbij wordt er hoofdzakelijk met voeding gewerkt. Enkel indien het noodzakelijk is, wordt er gebruik gemaakt van een supplement.

In elke sessie wordt ook speciale aandacht gegeven aan het cultiveren van de juiste mindset. Door coaching en mentoring worden beperkende gedachten over voeding en zelfbeeld aangepakt en opgeruimd. Daarmee sta je in je kracht en blijf je de juiste keuzes maken om voluit te kunnen leven.

(Hoe belangrijk die mindset is in het aanleren van een nieuwe leefstijl, lees je hier.)

even praktisch.

De sessies kunnen op 2 manieren worden bijgewoond:

Online, je ontvangt daarvoor een Zoom link in je mailbox

In de praktijk in Mol, Ispralaan 63

Idealiter kom je de eerste sessie van je traject naar de praktijk in Mol, zodat er een meting kan gebeuren van je lichaamssamenstelling. Gedurende het verdere verloop van je traject kan je langskomen voor een opvolgmeting.

Alle andere sessies kunnen dan online worden bijgewoond indien je dit wenst.

Belinda D.R. Testimonial - Voluit Keto Annick Scholliers
Belinda

Een jaar geleden besloot ik het 'Voluit Keto' traject bij Annick te volgen en wat een transformatie! In het begin wilde ik gewoon kilo's verliezen, maar al snel realiseerde ik me dat mijn algehele (darm)gezondheid belangrijker was.
Onder Annick's deskundige begeleiding, veranderde ik mijn eetpatroon: ik schrapte bewerkte voedingsmiddelen en suiker en omarmde gezonde vetten en natuurlijke probiotica. Ik verloor gewicht zonder honger te lijden, mijn energie steeg en mijn chronisch eczeem verdween. Annick’s begeleiding, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, was hierin cruciaal. Ze inspireerde en steunde mij door dik en dun. Dankzij haar voel ik me nu letterlijk en figuurlijk een gezonder mens. Ik wil deze nieuwe levensstijl niet meer loslaten.

Oprechte dank, Annick!

The first wealth is health! - Ralph Waldo Emerson

Maak van je gezondheid een TOP prioriteit!

Dankzij Voluit Keto, een koolhydraatarme leefstijl, geef jij je metabolisme een nieuwe start.

Wil je weten of Voluit Keto een manier is om je gezondheid en je leven bij te sturen? Boek dan via onderstaande knop jouw kennismakingsgesprek en stel al je vragen.

Wie is Annick?

Een inspirerende en gepassioneerde expert in voeding, mindset en gezondheid

Dankzij haar uitgebreide achtergrond in biochemische en orthomoleculaire voedingswetenschappen, is Annick de geschikte persoon om :

  • Je stap voor stap te begeleiden in het aanpakken van je lichamelijke klachten
  • Je de juiste kennis mee te geven om je lichaam te leren begrijpen en een gezond leven te leiden.

Door haar persoonlijke ervaringen met eetstoornissen, begrijpt Annick als geen ander de uitdagingen waarmee jij te maken hebt bij het veranderen van je leefstijl.
Met haar uitgebreide opleiding in mindset en coaching helpt ze jou om:

  • Je eigen manier van denken te leren begrijpen
  • Een positieve mindset te creëren
  • Ongeacht de omstandigheden te blijven kiezen voor gezonde voeding

Annick gaat samen met jou voor echte transformatie van je lichaam en je geest, zodat jij weer VOLUIT kan leven.