Over mij ...

en een ketogene leefstijl

Wie ben ik?

 

Annick, jouw mentor en coach voor een gezond, slank en vitaal leven.

Ik ben levensgenieter, partner van Toon, mama van drie dochters en gepassioneerd door voeding, mindset en gezondheid. Ik help mensen met chronische aandoeningen zichzelf weer gezond te eten.

Mijn unieke combinatie van opleidingen in biochemie, orthomoleculaire voeding, ketogene therapie en mind expertise geven me de tools om mensen te helpen hun gezondheid én hun relatie met voeding naar een hoger niveau te tillen en hun leven te transformeren.

Ik doe dit met wetenschappelijk onderbouwde methodes, veel empathie en een enorme gedrevenheid.

 

Klik hier om meer te weten te komen over mijn opleidingen.

Annick Scholliers - Voluit Keto - ketogeen therapeut

Waarom ik doe wat ik doe...

In 2015 was het voor mij op. Complete burnout. Plots stond mijn leven en carrière stil. Een lang verleden van extreem diëten, eetstoornissen en suikerverslaving hadden het laatste zuchtje energie uit mij gezogen. De honger naar suiker had me in de tang! En nog steeds had ik de les niet geleerd, want mijn volgende poging om gelukkiger te worden… was een nieuw dieet.

Maar deze keer was het anders…

Deze manier van eten bracht me terug energie, deed verschillende lichamelijke klachten verdwijnen en loste mijn depressie op. Het ketogeen dieet - keto – zette de suiker buitenspel en gaf mijn lichaam de kans om te herstellen.

Annick Scholliers - voluit keto - van burnout naar een VOLUIT leven

En toen keerde het tij.

De onderzoeker in mij werd weer wakker… ik voelde dat ik op het goede spoor zat. Nu had ik een andere honger te stillen. De honger naar de wetenschap over voeding, leefstijl en gezondheid.

Zo vond ik mijn gezondheid terug. Mentaal én Fysisch.

 

En toch… miste er nog iets.

Het was moeilijk! Want af en toe dreven omstandigheden me weer naar de suiker. Het was alsof ik werd meegezogen van zodra de trigger te sterk was. En waarom? Ik wist het niet.

Het antwoord hierop vond ik in een opleiding persoonlijke ontwikkeling en life coaching. Daar ging een nieuwe wereld voor mij open: de werking van de mind. Ik leerde begrijpen hoe het komt dat oude gewoonten je leven zomaar kunnen overnemen. Maar ik leerde ook hoe ik nieuwe gewoonten kon verankeren.

De puzzel viel in mekaar.

Op korte tijd maakte ik komaf met de verslaving, die mijn leven zo lang heeft overheerst. Eens je het begrijpt, eens je het ziet, is de oplossing duidelijk.

En dan begin je VOLUIT te leven.

Annick Scholliers - voluit keto - van burnout naar een VOLUIT leven

Mijn wens voor jou

Dat ook jij de helende kracht van ketogene voeding mag ontdekken…

De voeding die je verlost van kwalen en hun onderliggende oorzaak, die je energie weer ophaalt en die je helpt los te komen van emo-eten.

Dat jij terug leert genieten van echte voeding.

Wij zijn een match als...

Je bewust kiest om je gezondheid en vitaliteit bij de oorzaak aan te pakken

Je complete ondersteuning en begeleiding wil in een stap-voor-stap traject

Je wil leren begrijpen wat gezonde voeding voor jou specifiek betekent

Je iemand zoekt die het pad zelf heeft bewandeld en je door en door begrijpt

En... zijn we een match? Zit je met vragen?

Boek dan via onderstaande knop een kennismakingsgesprek!